Herberg te koop

For English click here / Para español, haga clic aquí / En français, cliquez ici / Für Deutsch klicken Sie hier

TE KOOP: HERBERG GELEGEN AAN DE CAMINO NAAR SANTIAGO

Met ingang van de tweede helft van het seizoen 2024 is onze mooie pelgrimsherberg te koop. De herberg heeft een capaciteit van 12 personen die de keuze hebben uit een slaapzaal of een tweepersoonskamer met eigen externe badkamer.

De herberg-vergunning heeft de kwalificatie Albergue Superior met het maximale aantal van 3 schelpen. Naast de herberg-vergunning is ook een aparte bar-vergunning voor hetzelfde pand in de verkoop inbegrepen. Deze bar-vergunning geeft de mogelijkheid om extra inkomsten te genereren door lunch, snacks en drankjes aan te kunnen bieden aan passerende pelgrims die niet blijven slapen.

Afmetingen en kenmerken

Het bouwjaar 2013 betekent nieuwe installaties en een minimum aan onderhoud. Na de overname kunnen de deuren dus direct open! De herberg is met zijn 200 m2 zeer ruim opgezet en biedt ten opzichte van andere herbergen veel persoonlijke ruimte per pelgrim. Naast de ruim 200 m2, verdeeld over 2 woonlagen, is er een groot terras van 55 m2. Inclusief de grote tuin met 2 wastafels voor handwas en een waterput is het gehele perceel is 503 m2 groot.

De begane grond bestaat uit de keuken (12,8 m2), tweepersoons gastenkamer (9,3 m2), badkamer met toilet (5,7 m2), bar- en eetzaal (48,8 m2), lounge met open haard (22,7 m2), de woon-/slaapkamer van de eigenaren/hosts (19,8 m2) en het ketelhok/bergruimte (10,0 m2).

De eerste verdieping is onderverdeeld in de volgende ruimtes: slaapzaal (43,5 m2), trap en gangpad (12 m2), zithoek (8,15 m2), 2 sanitaire ruimtes van elk 9,75 m2 bestaande uit 1 wc, 2 douches en 2 wastafels en 1 opbergkast (1 m2) voor beddengoed e.d. Plattegronden zijn onderaan deze pagina opgenomen.

Verwarming d.m.v. vloerverwarming op de begane grond en radiatoren op de bovenverdieping.

Zakelijke kansen

De herberg is gelegen aan de Camino Francés, de meest populaire en drukst bewandelde camino naar Santiago. Het wandelpad loopt direct langs de herberg. Het dorp Boadilla del Camino telt in totaal slechts 2 herbergen (waarvan dit er één is) en 1 hotel. Diverse reisgidsen wijzen Boadilla del Camino aan als begin- en eindpunt van een etappe. Van de pelgrims die 6 kilometer verderop in Frómista overnachten, komen velen rond lunchtijd door Boadilla gelopen.

De herberg wordt verkocht met bijbehorende inventaris zoals slaapzaalbedden, diverse meubels, koelkasten, wasmachine en wasdroger en keukenapparatuur. Diverse persoonlijke bezittingen van de eigenaren vallen buiten de verkoop.

De vraagprijs is € 249.000, kosten koper. Bij interesse en voldoende financiële middelen kun je op onderstaande manieren contact opnemen met Arno Neeleman.

Mail:              info@juntos-albergue.com

Whatsapp:    +31651305317

Telefoon:      +31651305317

Neem ook een kijkje van bovenaf: Birds-eye view video

Of stap naar binnen via deze link